maandag 17 augustus 2020

10000 km op de e-bikez elektrische fiets

Totaal 10000 kilometer

We waren op weg naar Theetuin De Kwakel
voor de Monchoutaart  en koffie. 

Onderweg passeerde ik de
   10 000 kilometer.

Ik ben even afgestapt om een foto te maken. Op dit tweede bedieningskastje staat 7777 km en op het eerste kastje staat 2225 km. samen goed voor iets meer dan 10000 km.

10000 kilometer is een kwart van de omtrek van de aarde en dus gelijk aan de afstand tussen de noordpool en de evenaar. Dus een aardige afstand.

Samengesteld
De fietsen van e-bikez zijn samengesteld uit kwalitatief goede onderdelen van verschillende fietsenfabrikanten. Hierdoor wordt een elektrische fiets van goede kwaliteit geleverd, voor een vriendelijke prijs. Daardoor konden twee elektrische fietsen kopen voor de prijs van één van een ander (duurder) merk. hi.

Ondersteuning
Het fijnste van onze elektrische fietsen van het merk E-bikez vind ik, dat je ook moeiteloos zonder ondersteuning kan rijden. Als de ondersteuning op nul staat, fietst de e-bikez fiets als een gewone fiets en dus helemaal niet zwaar. Ik heb de Spark Go.

Accu
En verder het feit dat je bij een e-bikez fiets moeiteloos een nieuwe accu kunt kopen voor een zeer redelijke prijs. Mijn tweede accu heeft zelfs nog een hogere capaciteit dan de eerste accu. 

3 opmerkingen:

  1. Hallo Bert, je hebt DX gefietst, en dat doe je goed. Die E bikes zijn toch wel een uitkomst. 73 Paul

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hallo Paul, een aardig endje. Van de noordpool naar de evenaar. We hebben veel plezier van onze e-bikez. 73, Bert

      Verwijderen
  2. Ik zoek een display voor een dequesne volta-1 fiets

    BeantwoordenVerwijderen