maandag 25 januari 2016

Het lijkt wel lente

Vorige week moest ik nog handschoenen aan en een gebreide muts op, bij het fietsen. Maar vandaag werd het 14 graden. Toen ik om half negen weg ging naar fitness, was het al 8 graden op de termometer in de tuin. Op de terugweg was het zelfs zonnig.

Het was de warmste 25 januari, sinds de temperatuur gemeten wordt in De Bilt. Daar werd een temperatuur van 14,6 graden gemeten.

Vanmiddag hebben mijn vrouw en ik lekker gewandeld op het landgoed Oostbroek. We hebben het vernieuwde knuppelpad gelopen.

Het vernieuwde knuppelpad. Landgoed Oostbroek.
Dit knuppelpad is niet meer van hout, maar van metaal, omdat dit langer mee gaat dan hout. De metalen platen waar je op loopt, worden ondersteunt door een roest vrije metalen elementen. Het pad "zweeft" een halve meter boven de grond.Gisteren wees mijn vrouw op dit bloemetje in onze tuin. Is de natuur in de war?  Ik denk het niet.

6 opmerkingen:

 1. Good mooring Bert, we too are getting some very warm weather as a matter of fact today it's going up to 6! Very nice shots.
  73,Mike

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hello Mike, we saw the snow in New York on the news.
   Monday there was no wind. We enjoyed our walk. 73, Bert

   Verwijderen
 2. Hallo Bert, dat is een mooi duur paadje denk ik!!!. Tja, vorige week was het hioer nog -8C. Gisteren steeg het kwik hier naar 11,5C. Het was gewoon warm...73, Bas

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Bas, 't is betaald uit een legaat. Ik denk bij mijzelf: Vraag niet hoe het kan, geniet er van. En dat doen we. 73, Bert

   Verwijderen
 3. Hallo Bert, nu de regen en wind wegdenken, dan lijkt het wel lente. De temp is vandaag 12 graden, niet slecht voor januari. 73 Paul

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Paul, vandaag woei het hard. Maar maandag was het vrijwel wind stil. hi. 73, Bert

   Verwijderen